Silikónová forma na čokoládu Jack

Silikónová forma na čokoládu JackSilikónová forma na čokoládu Jack
Výrobca Silikomart

Silikónová forma na čokoládu Jack
Predajná cena5,00 €
Základná cena s DPH
Pôvodná cena7,50 €
Zľava-2,50 €


Doprava Osobný odber za 0,00 €
Doprava Balík do 15 kg za 4,20 €

Preloader

Silikónová forma na čokoládu Jack

 

Formy Easy Choc je jednoduché používať, dlho vydržia a sú netoxické. Je možné ich použiť aj v rúre, mikrovlnke, chladničke alebo mraziaku.

Príprava čokolády:

Pomôcky:

  • Formu na čokoládu
  • Nádobu vhodnú do mikrovlnky
  • Teplomer
  • Dávkovací lievik
  • Stierka

 

Ingrediencie:

  • 200g čokolády

 

Pred použitím formu umyte v horúcej vode alebo v umývačke riadov.

1. Nalámte kúsky čokolády do nádoby. Pokúste sa spraviť všetky kúsky približne rovnaké. V mikrovlnke roztopte čokoládu, uistite sa, že teplota pri topení horkej čokolády nepresiahne 50˚C a pri topení mliečnej alebo bielej čokolády 45˚C. Pridajte zvyšných 30% čokolády a miešajte kým nedosiahnete vyrovnanú konzistenciu. 2. Skôr ako naplníte formu roztopenou  čokoládou uistite sa, že je suchá. Pomocou lievika naplňte formy čokoládou. Dávajte pozor, aby ste formu nepreplnili. Poklepte formou jemne po stole, aby ste predišli vzniku prípadných vzduchových bublín. Ak sa čokoláda vyleje mimo formu, počkajte pár minút, kým trochu stuhne, potom stierkou odstráňte vytečenú čokoládu. Dajte formu na približne 20 min. do chladničky. 3. Vyberte čokoládky z formy. Jemne zatlačte na každú formičku zvlášť. 4. Čokoládky skladujte vo vzduchotesnej nádobe, na suchom a chladnom mieste.

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

Predávame len tovar od renomovaných svetových výrobcov

Web info

Predajňa Banská Bystrica

Otváracia doba:
Pondelok: 15:00-18:00
Utorok: 10:00-12:00 a 15:00-18:00
Streda: 10:00-12:00 a 15:00-18:00
Štvrtok: 10:00-12:00 a 15:00-18:00
Piatok: 10:00-15:00

email:info@cukrarskepotrebybb.sk
mobil:+421940531590

Adresa predajne: Medená 3, 97405 Banská Bystrica